23
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres Heezerenbosch de Nachtegaal 566
Postcode/Plaats 5591 TA Heeze
Gemeente Heeze-Leende
Provincie Noord-Brabant
Status Verkocht
Vraagprijs € 47.500 v.o.n.
Aangeboden sinds 7 maanden geleden
Ligging Aan bosrand.
Woning
Soort Recreatiewoning
Perceeloppervlakte 545 m²
Woonoppervlakte 55 m²
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Voorzieningen Centrale cv, eigen garage, binnenplaats, Schotel, gas aansluiting
Beschrijving

Het lijkt wel een droom: wonen in een prachtig afgewerkte Finse blokhut midden in de Parel van Brabant! Vanuit het rustig gelegen huisje is een prachtig uitzicht over de visvijver aan de rand van het bos. Heeft u behoefte aan een stevige wandeling of wilt u op de fiets de prachtige omgeving verkennen dan hoeft u alleen maar het park te verlaten en u staat midden in de natuur. Dat wil toch iedereen? Geen zin om te koken? Pal naast de camping is restaurant de Boschwachter waar u heerlijk kunt genieten van een maaltijd en eengoed glas wijn. Ook in het centrum van Heeze zijn diverse gezellige horeca gelegenheden en supermarkten te vinden.
Uw droom kan nu werkelijkheid worden.. Wij hebben namelijk besloten om onze Finse blokhut te verkopen. Dus wellicht bent u binnenkort de gelukkige eigenaar!
Wij stellen u dan ook graag onze blokhut voor: De Nachtegaal, perceel 566 op Recreatiepark het Heezerenbosch in Heeze. Vraagprijs: € 55.000. Nu voor 47.500
De blokhut beschikt over een sfeervolle, lichte woonkamer en 2 slaapkamers. In de woonkamer bevindt zich ook het keukenblok, voorzien van koelkast/diepvriescombinatie en een gaskookplaat met afzuiging. Daarnaast is er een badkamer met toilet en een zitbad/douche.
De blokhut is geheel voorzien van centrale verwarming, heeft een eigen gasaansluiting en een schotelantenne. De dakramen zorgen voor prettig licht en zijn voorzien van zonwering zodat u precies de sfeer kunt creëren die u wenst. De ramen zijn voorzien van houten shutters. Alles is geheel in stijl en prachtig afgewerkt.
De garage is volledig geïsoleerd en heeft een zolder waardoor voldoende bergruimte aanwezig is. De garage is voorzien van CV. De eigen binnenplaats zorgt voor volop privacy.
Klinkt dit als uw droom? Wenst u meer informatie, of bent u zo enthousiast dat u een bezichtiging wil? Dan neemt u contact met ons op. Dat kan via 0610616209
Overige kosten waar u rekening mee dient te houden: Stageld Heezerenbosch (ongeveer € 400 per maand) en gas/water/licht (€ 73 per maand, afhankelijk van het verbruik)
Het sta geld 2019 is het hele jaar al voldaan. Op verzoek kunnen wij u de huis reglementen van het recreatiepark toesturen. Het park is het gehele jaar open.

Afmetingen +/- Blokhut 55 m2 garage 25 m2 houten vlonder 75m2 135 m2 aan bestrating voor de blokhut en totaal perceel 545m2