24
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres Mr P Moggestraat 1
Postcode/Plaats 4315 AA Dreischor
Gemeente Schouwen-Duiveland
Provincie Zeeland
Status Beschikbaar
Koopprijs € 234.799 k.k.
Aangeboden sinds 1 week geleden
Ligging Nabij basisschool, nabij kinderdagverblijf, nabij bushalte, nabij winkels en landelijk.
Woning
Soort Vrijstaande woning
Bouwjaar 2006
Perceeloppervlakte 165 m²
Woonoppervlakte 205 m²
Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Beschrijving

HUIS TE KOOP OP HET MOOISTE EILAND VAN NEDERLAND, RUSTIG GELEGEN MAAR ALLES IN DE BUURT.

Tussen de landerijen, boerderijen en landschappen als schilderijen, tevens vele natuurgebieden waar je heerlijk kan wandelen, ligt Dreischor, een klein dorpje met een crèche, kleuterschool en basisschool, eigen voetbalclub en vele andere dorpse activiteiten.
Ons lieve huis aldaar is te koop.

Dreischor ligt op een eiland dat Schouwen-Duiveland heet, in Zeeland, ja ZEELAND dus de meeste zonuren per jaar, elk jaar!
Het eiland Schouwen-Duiveland is een vakantie -en relaxeiland bij uitstek; Renesse, Brouwershaven, Brouwersdam, Haamstede, Zierikzee, Bruinisse, Grevelingenmeer, Scharedijke, Noordzeestrand.....en meer, je kan er allemaal heen op je fiets of scoot-mobiel. In een cirkel van 8 km zijn er 5 viersterren duikplaatsen. Een vulplaats voor duikflessen op 1 km afstand.

Een bus voor het transport naar andere knusse dorpjes rijdt gewoon langs op nog geen 100M afstand van de voordeur. Verder reizen...? Rotterdam, Vlissingen, Middelburg, Veere, Domburg, Antwerpen 40 tot 55 minuten reistijd.
Studenten opgelet:Goes afstand 20KM, heeft ook een treinstation.

Midden in de tweede ring van het dorp, het overig historisch gebied, daar staat ons huis.

Een groot vrijstaand huis opgetrokken met de orginele gele ijsselsteentjes, (de oude voorgevel moest onaangetast blijven van de Gemeente en Stichting Stad en Lande, en zo geschiede, deze is wel opnieuw gevoegd en er staat een extra steungevel aan de binnenkant, uiteraard) ook de schuur is nieuw, de oude constuctie (1740) is gespaard en waar nodig vervangen, in de oude schuurconstructie is een nieuw huis gebouwd en van alle gemakken voorzien (stofzuigsysteem, verwarming, badkamers....) Een nieuw huis met de autentieke uitstraling van het jaar 1800, met vele mogelijkheden, uitermate geschikt voor diverse vormen van verhuur.

Het pand is volledig geïsoleerd op de twee ramen van de historische gevel en de voordeur na. Beneden zijn alle kamers gelijkvloers zonder drempels de gang is minimaal 1.20M breed dus rolstoel en scoot-mobiel toegankelijk. Er zijn twee slaapvertrekken met badkamers op de begane grond en er is ook een gasten toilet (totaal 3 toiletten dus) Het huis is ongeveer 12 jaar oud. Er is een nieuwe CV ketel geplaatst in maart 2018, dus de komende 10 jaar...lekker rustig. De open/dichte haard is een hoge-rendement haard, 1 kuub hout koop je net buiten het dorp voor 25,00, word thuis geleverd in een grote bigbag. Vloerverwarming is aanwezig in de woonkamer. Voor mensen met Astma is het een mooie gelegenheid om van de stofzuiger af te komen, in het gehele pand zijn aansluitingen op het stofzuigsysteem.

Er is een tuintje van 30M2, met een geweldige palmboom tevens staat er een mooi sierijzersmeden hek eromheen. De tuin is uit te breiden met een eenzelfde aantal M2; Dit is in overleg met de Gemeente, zij is de eigenaar van dat extra lapje.

Alle mogelijke grote supermarkten en hogere scholen op minder dan 10 minuten rijafstand (Pontes mavo, havo enz. Jumbo, AH, Lidl, Aldi enz.).
Het huis is gezien de ligging uitstekend geschikt als investering of verhuur.

Het betreft het pand aan de Mr. P. Moggestraat huisnummer 1 en 3, het huis is eventueel te splitsen en dan apart te verkopen,(vergunning aanvragen). Het pand is reeds een paar jaar verhuurd. Het pand is per 1 december 2018 te betrekken.

Ter info
In 2015 ben ik vertrokken naar Brazilie, (verliefd verloofd verhuisd) ik was toen nog bezig met de afwerking, veel van wat geschilderd moest worden was klaar of stond in de grondverf. Sommige andere zaken verdienen nog aandacht qua afwerking. Je mag het zo mooi maken als je zelf wilt. Al met al is het een geweldige kans om voor een mooi prijsje een kast van een huis te kopen.
Rond het huis is ook nog grond te koop.

Even de omgeving verkennen?
Kopieer de onderstaande link en plaats die in de zoekbalk, opend vanzelf in Maps. (De recent geplaatste nieuwe dakramen op het met, de gele ijsselsteentjes gemetselde gedeelte, staan nog niet op de foto in deze link).

https:www.google.com/maps/search/Mr+P+Moggestraat+1+4315+AA/@51.6904587,3.9967409,3020m/data=!3m1!1e3

Filmpje om te dromen
https:youtu.be/7_cDV4XlAKQ