3
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres Noord Polen Camping
Plaats Stettin
Land Polen
Status Beschikbaar
Prijs € 160.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 jaar geleden
Ligging -
Woning
Soort Bedrijfspand
Bouwjaar 1839
Perceeloppervlakte 10600 m²
Aantal bouwlagen 2
Beschrijving

Mooie camping gelegen in Noord Polen. De camping van 1,16 ha ligt op een unieke locatie midden in de natuur.

Daarbij hoort een historisch huis wat stamt uit 1839, omringd door 11 chalets, toiletgebouw, overdekte barbequeplaats en garage met smeerkelder.

In het huis is een appartement met eigen entree die bestaat uit 4 slaapkamers, ruime keuken en woonkamer, douche, toilet en badkamer.

Alles verwarmd door cv via houtkachel. Verder is er in het huis een lange hal met toilet, 4 kamers die als magazijn etc. kunnen worden gebruikt, keuken, bar, kantine entreezaal en een kantine.

Op de eerste etage zijn 12 kamers, 2 toiletten en een wasruimte.

Tevens zijn er meerdere grote kelders onder het huis. Op het terrein is een grote parkeerplaats , speeltuin een dubbele hondenren en 2 grote afdaken voor evt. houtopslag.
Dit object is behalve als woning voor vele doeleinden te gebruiken zoals; vakantiepark, camping, agrarisch met kamer verhuur, pension, B&B, ideaal voor workshops en groepen.

Het geheel ligt maar 100 km over de grens, is via de hoofdweg A28 Stettin-Gdansk gemakkelijk te bereiken. Het ligt aan de rand van het bos en er is een groot meer op 500 meter afstand. Tevens ligt de havenstad Kolobrzeg en de Oostzee maar 24 km verderop.

Wij hebben er onder de naam camping Freedom sp.c. jaren vele gasten mogen ontvangen door de verhuur van de chalets en kamers, camper- caravan plaatsen.
U kunt reacties lezen op; /meningen.php?cid=26070

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met jellegosse@gmail.com

Of bellen naar 06-13943141