24
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres La Cote Aux Chiens, 1 27210
Plaats Fort-Moville
Land Frankrijk
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden geleden
Ligging Buiten bebouwde kom, aan rustige weg, aan bosrand, beschutte ligging, landelijk en vrij uitzicht.
Woning
Soort Woonboerderij
Bouwjaar 1900
Perceeloppervlakte 19000 m²
Woonoppervlakte 140 m²
Aantal woonlagen 2
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 3
Voorzieningen in het dorp is een postbus, de dichtsbijzijnde supermarkt en bakker is op 5 km afstand
Beschrijving

Ons huis is een typisch Franse Chaumière, een boerenhuis met een rieten dak. de nok van het dak is belegd met klei waarin Irissen en vetplantjes zijn geplant. Dit is typisch voor deze streek.
De chaumière staat op een heuvel boven het pittoreske dorpje Fort-Moville en we kijken vanaf het huis en tuin op een lieflijk dal met de kerktoren van het dorpje Triqueville.
De tuin is verdeeld in bos, oude boomgaard, en parkachtige tuin. De plaatselijke hovenier staat klaar om de tuin te onderhouden voor een schappelijke prijs.

Het oorspronkelijke woonhuis is vermoedelijk begin vorige eeuw gebouwd, de Charretterie (karrenhuis) en de twee serres zijn later aangebouwd. Boven de charretterie is een gastenkamer ingericht met wc en douche, balkon én eigen opgang.

In het maison d'amis (vriendenhuisje) is er plaats voor twee à vier personen. Het is ingericht met een kleine woonkamer met slaapbank, een vide met twee eenpersoonsbedden, een kitchenete en wc en douche.

De dubbele garage biedt plaats aan twee voertuigen, bijv. een auto en een camper. Boven is er een atelier gemaakt met prachtig uitzicht over het dal.

Het tuingereedschap. o.a. zitmaaier , heggeschaar, strimmer enz. zijn ondergebracht in een schuur met houtopslag aan de zijkant.

Wij liggen centraal ten opzichte van de diverse bezienswaardigheden in de regio: Honfleur, Deauville, Trouville, de steden Rouen en Caen. Iets verder weg de tuinen van Monet (een aanrader) en de landingsstranden aan de kust.
En zelfs een dagje Parijs is van hieruit goed te doen. Binnen twee uur zit u aan een kopje koffie aan de Champs Elysées.

Onze vraagprijs is 325. 000 euro zonder makelaarskosten.
De notariskosten zijn voor de koper.