11
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres Lieu Dit Etang Vallier Maison 5
Plaats 16480 Brossac
Land Frankrijk
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 125.000 k.k.
Aangeboden sinds 3 maanden geleden
Ligging Aan park, buiten bebouwde kom, beschutte ligging en bosrijke omgeving.
Woning
Soort Bungalow
Bouwjaar 2006
Perceeloppervlakte 929 m²
Woonoppervlakte 110 m²
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Voorzieningen De woning is volledig ingericht, van alle gemakken voorzien en wordt verkocht inclusief inventaris.
Beschrijving

De woning ligt in Brossac in de Charente, ook wel het 'Toscane' van Frankrijk genoemd. Brossac ligt ongeveer 100 km van de Atlantisch kust, 85 km ten noorden van Bordeaux en 45 km ten zuiden van Angoulême. Het is ongeveer 950 km rijden vanaf Utrecht. Brossac is een klein plaatsje, maar heeft wel alle basisvoorzieningen zoals een Spar, bakker, slager, postkantoor, kapper, wasserette, bank en materialenhandel.
De woning ligt ongeveer 1 km buiten de bebouwde kom, ongeveer 200 meter van een strandmeertje, een Clubhuis en een restaurant. De woning ligt op een glooiend terrein in een bosachtige omgeving.
De woning ligt tegen een park en door (vrijwillig) lid te worden van de Vereniging van eigenaren van het park, kan men gebruik maken van alle faciliteiten van het park. Lid worden is echter niet verplicht.
De woning biedt goede verhuurmogelijkheden met huurprijzen tot €975.- per week in het hoogseizoen, exclusief schoonmaakkosten, administratiekosten, huur handdoeken en bedlinnenpakket en kosten energie en water. Een website voor verhuur en reservering wordt eventueel meegeleverd.
Zie voor uitgebreide informatie mijn website www.lespinedes.eu.