6
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres Sky El Gandoul Resort Intercontinental Area
Plaats Hurghada
Land Egypte
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 13.046 v.o.n.
Aangeboden sinds 2 maanden geleden
Ligging Buiten bebouwde kom.
Woning
Soort Appartement
Bouwjaar 2018
Woonoppervlakte 42 m²
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Voorzieningen Zwembad, Tuin, Lift, Coffeeshop, Fitness Center, Restaurant
Beschrijving

SKY EL GANDOUL RESORT
Is een fantastisch nieuw modern resort met ongeveer 200 studio’s en appartementen, gelegen om een ruim, zonnig zwembad en tuin. Een spectaculair ZEEZICHT is voorbehouden aan de eigenaren aan de voorkant van het resort. Gelegen in de populaire “Intercontinental Area”, slechts 5 minuten lopen tot de fantastische Rode Zee kust, is het vrij centraal tot het centrum van Hurghada en de Internationale Luchthaven (5 – 10 minuten) en toch verwijderd van de “röring”.
Je voelt het zeebriesje en ruikt het zout; geniet van de frisse lucht op het nabijgelegen publieke strand ‘Beach no. 9’. Slechts 5 minuten lopen.
We bieden diverse types Studio’s en appartementen aan. Gezellige studio’s van 39 m2 tot 64 m2, gelegen op diverse locaties, verdiepingen, met of zonder balkon, in het resort. Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, met een oppervlakte van 59 m2 tot 131 m2.
Prijzen per m2, afhankelijk van de ligging: van € 304,87 tot € 439,02.

Alle studio’s en appartementen worden “Fully Finished” opgeleverd, dus ‘Instapklaar': de vloeren zijn betegeld, de wanden in de badkamer zijn betegeld, de wanden en plafonds zijn geverfd, water aan- en afvoer zijn gelegd, de schakelaars en stopcontacten zijn geplaatst.

Wij bieden diverse betalingsmogelijkheden aan. Bij 'contante' betalingen, verlenen wij 10 % KORTING op het aankoopbedrag.


#skyelgandoul #skyresort #skygroupegypt #skyhurghada #skygroupdevelopers #skytouristic #skyinvesment #skycompany #skygrouphurghada #skyelgandoulresort #egypt #hurghada #hurghadaproperty #redsea #property #realestate #apartmentsforsale