24
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres Nabij Dresden
Plaats Sebnitz
Land Duitsland
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 145.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 week geleden
Ligging Nabij winkels, aan rustige weg en aan water.
Woning
Soort Vrijstaande woning
Woonoppervlakte 500 m²
Aantal woonlagen 3
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 3
Beschrijving

Te koop sfeervolle Bed & Breakfast net onder Dresden

In het pittoreske stadje Sebnitz in Duitsland aan de grens met Tsjechiƫ ligt onze authentieke vakwerkhuis, welke wij hebben omgebouwd in een goed lopende B&B. Ons huis ligt in een prachtig gebied en is daardoor zeer populair bij wandelaars en mountainbikers en in de winter kan er geskied of gelanglauft worden. Verder zijn er in de omgeving diverse pretparken, zwembaden, kruidenbaden en visvijvers te vinden.

Sebnitz
Ons stadje Sebnitz heeft met haar gezellige stadsplein, diverse terrasjes, restaurants en winkeltjes voor een ieder iets te bieden en vooral in de zomer worden er diverse stadsfeesten georganiseerd. Ons stadje heeft alle voorzieningen, zoals diverse supermarkten (Lidl, Aldi, Dekra Netto, Penny), een treinstation, busstation en een ziekenhuis, welke allemaal op loopafstand liggen van ons huis. Verder zijn ook de huisarts, tandarts, fysio, thuiszorg, apotheek en diverse scholen en een,sporthal aanwezig in Sebnitz.

Het huis
Ons huis is een vrijstaand vakwerkhuis en staat midden in Sebnitz. Aan de achterkant van het huis grenst een grote zonnige tuin aan een riviertje. Zowel het huis, de tuin en de twee parkeerplekken aan de straatkant staan op eigen grond. We hebben het huis in november 2015 gekocht en vanbinnen volledig gerenoveerd. Het huis heeft een totale oppervlakte van ca. 500 m2 en bestaat verder uit:
Begane grond:
Een keuken, een eetzaal, een badkamer, een woonkamer aparte slaapkamer balkon.
Eerste verdieping:
Een appartement met woonkamer aparte slaapkamer (ca 160 m2), twee B&B kamers met elk een eigen badkamer .
Tweede verdieping:
Nog 2 grote BB en BB kamers .
Zolder:
Kelder:
Tuin: twee terrassen,
De B&B
Wat wij te koop aanbieden is niet alleen een huis, maar een bedrijf, een manier om inkomsten te genereren; onze B&B. We zijn onze B&B nu bijna een jaar geleden begonnen en we zijn zeer tevreden met het aantal ontvangen gasten. Vooral het feit dat het aantal gasten een stijgende lijn laat zien is zeer bemoedigend. Groot voordeel van ons gebied is dat we het hele jaar door gasten mogen verwachten. Het merendeel van onze gasten weten ons te vinden via Booking.com, waardoor we in staat zijn om onze bezetting aan te tonen, zonder dat alleen op ons wordt behoeft te worden vertrouwd.
Vraagprijs
De vraagprijs voor ons huis met B&B bedraagt 145.000 euro, inclusief de inventaris, welke wij in het afgelopen jaar hebben aangeschaft.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via email op hofmankim@gmail.com
Telefonisch zijn wij te bereiken op 0049 35971805110 of 0049 015258969870.