16
foto's
Kenmerken
Algemeen
Adres Kaminda Johan M Statius van Eps 14
Plaats Soto
Land Curaçao
Status Beschikbaar
Koopprijs € 169.000 k.k.
Aangeboden sinds 1 week geleden
Ligging Buiten bebouwde kom.
Woning
Soort Landhuis
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 8000 m²
Woonoppervlakte 320 m²
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Beschrijving

Landhuis te koop op Banda Abou Curacao. Dit royale koophuis staat op een enorme kavel van maar liefst 8.000 vierkante meter. De prachtige witte zand stranden van Westpunt bevinden zich op korte rij-afstand. Bent u op zoek naar ruimte?
Aan de Kaminda Johan M. Statius van Eps ligt deze bungalow in landhuisstijl. Een trap leidt naar de entree, die uitkomt op een groot voorterras. Openslaande deuren met shutters geven toegang tot een grote (woon)ruimte, die momenteel als yogaruimte in gebruik is.
Er zijn hoge plafonds met balken; in de hele woning zijn de kozijnen en deuren met shutters van hout gemaakt en geven dit huis haar karakteristieke uitstraling. De gehele vloer is voorzien van licht terracottakleurige tegels.
Aan de linkerzijde liggen 2 slaapkamers die een badkamer delen. Een andere kamer is in gebruik als kantoor, maar kan ook dienen als fitness ruimte of hobby kamer. Hier ligt een houten vloer. Daarachter ligt de master bedroom met een eigen badkamer met dubbele wastafel, toilet en warmwater-voorziening.
Op het zeer ruime achterterras van ca. 40m2 wordt een groot gedeelte van de tijd doorgebracht. Deze wordt dan ook gezien als een tweede woonkamer en biedt ruimte aan zowel een eetgedeelte als een zithoek, om optimaal te genieten van het buitenleven.
De U-vormige keuken van 3 bij 4 meter heeft een betegeld aanrecht en veel kastruimte.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een 'deepwell' en een washok annex berging. Hier staan ook de gasflessen opgesteld. Er is daarnaast tevens een berging.

De bebouwde vloeroppervlakte van de woning 220m2, terras 80m2, Porch 20m2, was/tuinhok 30m2. Totaal bebouwde vloeroppervlakte ca 350 m2.
Via een aparte toegang tot het terrein komt u bij een flink afdak waaronder ca. 4 grote auto’s kunnen worden geparkeerd.
De woning zelf staat op erfpachtgrond. Rondom de woning ligt een prachtige tuin (huurgrond) met weelderige beplanting, die deels aangesloten is op een dripsysteem via de deepwell. Daarnaast blijft er voldoende ruimte over voor de aanleg van een plantage of andere landbouwactiviteiten.

Vraagprijs: 165.000 euro (onder voor behoud van koerswisselingen)
Info over mogelijkheden: info@yogacentrumcuracao.com